Csapat sikerek az V. Ózdi Triatlon Versenyen, Fehérkő Lápa Hillclimb, Pityikusz a nagykanizsai Magyar Kupa futam győztese

A kerékpáros versenyszezon végéhez közeledve is szép sikereket érnek el tagjaink. A hétvége legnagyobb eredményét egyértelműen Kovács István „Pityikusz” érte el, aki a mai napon újabb Magyar Kupa futam győzelemmel gazdagodott. A sorozatból még ugyan egy futam hátra van, de remélhetőleg az összetett versenyben is elhódítja a Master2-es korosztály első helyét.

pityikusz nagykanizsa

Pityikusz közel 400km utazás után is győzni tudott (Fotó: Máhr Attila)

Tegnap a 6. Fehérkő Lápa Hillclimb egyenkénti hegyi időfutamon Pap Gyula és Török Csaba álltak rajthoz. Gyula a Seniorok mezőnyében 7. helyezést szerezte meg, még Csaba a Master2-ben a 11. helyen ért fel a bükkszentkereszti célba.

tcs fehérkő

Török Csaba (Fotó: Molnár Tibor)

pgy fehérkő

Pap Gyula (Fotó: Molnár Tibor)

A múlt hétvégén sem pihentek versenyzőink, hanem a másik oldalon állva az V. Ózdi Triatlon Verseny szervezésében segédkeztek. Azért voltak akik nem bírták ki, hogy ne álljanak rajthoz. 🙂 Az egyesület tagjaiból összeálló PityuTomiTuli trió a váltók versenyében a nagyszerű 3. helyezést érte el. Az ÓKE seniors csapata 8. még az ÓKE juniors a 9. helyen ért célba az 55 év összéletkor feletti váltók mezőnyében. Egyéniben a VII. korcsoport elit futamában Tulipán Attila 4., Kovács István „Pityikusz” pedig a 7. pozíciót érték el.

pityutomituli

A dobogó harmadik fokán a PityuTomiTuli névre keresztelt ÓKE váltócsapat


Gratulálunk mindenkinek!

Share Button