Támogatóknak 2021

Tisztelt leendő Támogatónk!

Kérjük, legyen partnerünk, és tekintse át ajánlatunkat, segítsen a térség fiataljainak a kerékpáros versenysport és szabadidősport fejlődésében. Támogatását az egyesület fiatal tagjainak magas szintű felkészítésére és versenyeztetésére, sporteszközeinek fejlesztésére (ruházat, védőeszközök stb.), valamint rendezvényeink lebonyolítására használjuk fel.

A következő néhány sorban engedje meg, hogy bemutassam Önnek az Ózdi Kerékpáros Egyesületet, amely 1999-ben alakult a kerékpározást kedvelő és versenyszerűen sportoló fiatalok részvételével illetve Tóth Zoltán a Tóth Kerékpárszaküzlet és Szerviz tulajdonosának a segítségével. Az egyesület megalakulásának apropója az volt, hogy a kerékpározást versenyszerűen űző fiatalok és a túrázást kedvelők egy egyesületként működjenek, és közösen népszerűsítsék ezt a sportágat és közlekedési formát városunkban. Ennek megfelelően a taglétszámunk jelenleg 35 fő, melyben a magyar bajnokok és elit versenyzők mellett megtalálhatóak a kerékpározást „csak” rekreációs jelleggel végző személyek is. Kiemelten szeretnénk foglalkozni az utánpótlás neveléssel, és célunk egy olyan csapat kinevelése, amely helyt áll a legrangosabb hazai és néhány nemzetközi versenyen is. Ennek érdekében egyre több fiatallal szeretnénk megismertetni a kerékpársportot. A következő sorokban az elmúlt négy évben elért eredményeinket szeretnénk bemutatni a teljesség igénye nélkül.

dlogo

A 2009-es évben januártól egészen decemberig 54 versenyen álltak rajthoz versenyzőink, ahol 81 érmet gyűjtöttek, amiből 33 aranyérem 20 ezüst és 28 bronzérem. Részt vettek a hazai mountain bike és országúti magyar kupa sorozatban valamint ezeknek a szakágaknak az országos bajnokságain, illetve Fábián Norbertnek köszönhetően először jutott ki versenyzőnk kontinens viadalra, így ő a belgiumi Hoogled Gits-ben képviselhette egyesületünk és hazánk színeit az U23-mas időfutam Európa Bajnokságon. Norbinak a nagyon erős mezőnyben az 57. helyezést sikerült elérnie! Emellett több határon túli viadalon is szépen szerepeltek versenyzőink, valamint több regionális versenyen is diadalmaskodtak. A legkiemelkedőbb eredményeink azért itthon születtek. A 2009-ben rendezett magyar bajnokságokról összesen négy! Magyar Bajnoki címmel térhettek haza versenyzőink.  A négy bajnoki cím a következő nevekhez fűződik: Terbe Dezső ( Cyclo-Cross Magyar Bajnok 2009.), Bódán Zsófia (Maraton Magyar Bajnok), Fábián Norbert (Pálya 4000m-es Magyar Bajnok és Páros Időfutam Magyar Bajnok)

2010-ben hasonló sikerekkel folytatta munkáját az Ózdi Kerékpáros Egyesület. Ugyan jóval kevesebb összegből tudtunk gazdálkodni, de ez nem szegte kedvét versenyzőinknek és 43 helyszínen álltak rajthoz az ÓKE tagjai, ahonnan összesen 55db éremmel térhettek haza, amiből 29db arany, 21db ezüst és 5db bronzérem. A tavalyi évhez képest sajnos egyel csökkent Magyar Bajnoki címeink száma, így az idén összesen három Magyar Bajnokra lehetünk büszkék, akik nem mások, mint Bódán Zsófia (Maraton Magyar Bajnok), Terbe Dezső (Olimpiai-Cross szakág) illetve Fábián Norbert (Amatőr Időfutam OB.)

Terbe Dezső az olimpia-cross Magyar Bajnoki címe mellé még bezsebelt egy cyclo-cross OB. második helyezést is. Még ebben az évben egyesületünk alapító tagként életre hívta az öt fordulóból álló I. SuperCross cyclo-cross sorozatot, amely hatalmas sikert aratott a szakág kedvelői körében.

2011-ben ugyan átalakult egyesületünk versenyzői létszáma, ám további szép sikereket könyvelhettünk el a tavalyi évben is. Először Terbe Dezső Cyclo-cross Országos Bajnoki címének örülhettünk, majd később Bódán Zsófia a visegrádi InterSport Duna Maratonon védte meg Magyar Bajnoki címét, valamint a TOP Maraton sorozat összetett versenyében is győzedelmeskedni tudott. Mellettük Csépányi Gábor az U19-es Maraton Magyar Kupa összetett versenyében állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Az Olimpia szakág Országos Bajnokságán Peták Levente a másodosztályú felnőtt kategória második helyezettje lett, illetve Kovács István alig lemaradva a dobogóról a negyedik helyen zárta az OB-t. Augusztusban a hazánkban első alkalommal megrendezésre kerülő négy napos hegyikerékpáros versenyen a Trans Hungaria Maratonon  a Frölich Tamás-Peták Levente alkotta duo az összetettbeli második helyezést érte el.  A kerékpár versenyek mellett egyesületünk tagjai részt vettek az I. Ózdi Triatlon versenyen, ahol a váltó kategóriát toronymagasan megnyerték. Emellett a sikeres lebonyolításában is részt vettünk, valamint az országos szintű II. SuperCross sorozat harmadik fordulóját is sikeresen rendezte meg egyesületünk.

2012-ben versenyzőink pályafutásuk leghosszabb szezonját tudhatták maguk mögött, ugyanis márciustól egészen decemberig versenyeztek, ami 42 futamot jelent Nyíregyházától – Debrecenig, illetve többször rajthoz álltak Szlovákiában és Romániában is. ÓKE színekben összesen 55 alkalommal állt versenyző dobogóra, amiből 26 arany érem, 13 ezüst és 16 bronz érem született. Bódán Zsófinak köszönhetően újabb Magyar Bajnoki címmel büszkélkedhetünk, ám emellett az XCO Országos Bajnokságon is második helyezést ért el. Az országos Top Maraton sorozat összetett versenyében Bódán Zsófi, Farkas Joci és Frölich Tamás is elhódította az összetett versenyzőnek járó címet. Kovács István pedig 13 dobogós helyezésével és a III. SuperCross sorozat összetett 3. helyével írta be magát a kerékpáros történelembe.

szilvas csoportkep

Az elmúlt két év tekintetében eredményeink a következőképpen alakultak:

2013-ban 43 versenyen vettek részt versenyzőink, ahol 56 érmet gyűjtöttek, amiből 24 aranyérem 14 ezüst és 16 bronzérem. Bódán Zsófinak köszönhetően újabb Maraton Magyar Bajnoki címmel és egy XCO bajnoki ezüst éremmel gazdagodtunk, valamint a Top Maraton sorozatban és a Maraton Magyar Kupában is elhozta az összetett győzelmet. Rajta kívül még Farkas Józsefnek és Frölich Tamásnak sikerült a Top Maraton első helyének elhódítása. A klub alapemberének számító Kovács István sem tétlenkedett, aki 13! dobogós helyezésével és a 2012/13-as III. SuperCross sorozat Master1-es kategóriájának összetett 3. helyezésével szintén hozzájárult egyesületünk sikereihez!

2014-ben klubunk színeiben sajnos nem avattak Magyar Bajnokot, de az előzőekben említett Kovács István „Pityikusz” a januári cyclocross Országos Bajnokság Master1-es korosztályában ezüst érmet szerzett. A cyclocross szakágnál maradva fontos megjegyeznünk, hogy az V. SuperCross sorozat Master2-es összetett versenyének megnyerése is István nevéhez fűződik. Emellett az MTB maratonokon is kiválóan szerepelt és a Top Maraton sorozatban is sikerült maradandót alkotnia, ahol a középtávú Master1-es korosztály másodikjaként zárt. Mellette szintén ezen a távon és korosztályban Frölich Tamás állhatott fel a bronzérmet jelentő 3. helyre. A versenysorozat rövid távján Lórencz Péter „Szúnyog” is felfért összetett pontjaival a dobogó 3. fokára. A 28 hazai megmérettetésen kívül a szomszédos Szlovákiában, valamint Német és Angol versenyeken is sikeresen szerepeltek tagjaink, akik összesen 50 érmet szereztek az elmúlt szezon során. Az 50 dobogós helyezésből 20 alkalommal arany, 18 alkalommal ezüst, valamint 12-szer bronz érem került versenyzőink nyakába.

Az aktív versenyzés mellett a kerékpáros túra és versenyrendezésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Az elmúlt 15 év során több Magyar Kupa és országos szintű versenyt rendeztünk már, majd 2010-ben további négy klub részvételével életre hívtuk a cyclocross szakág SuperCross sorozatát, amely évről-évre töretlen népszerűségnek örvend.  Számunkra a tavalyi év első közös bringás megmozdulása a már jól megszokott áprilisi túránk volt, amelyet tragikus hirtelenséggel elhunyt tagunk, Vashegyi Péter emlékének ajánlottuk. A közös tekerésen mintegy 30 fő vágott neki az Ózd – Hangonyi tó – Ózd túrának. Augusztus közepén megrendeztük az olimpiai szakágban a III. Ózd Kupát, amelyen a versengés Borsod Bajnoka címéért is folyt. Regionális verseny lévén a B-A-Z és Nógrád, Heves megye bringásai képviseltették magukat, mintegy 70 fővel. Rövid pihenő után a nagy sikernek örvendő IV. Ózdi Triatlon Verseny lebonyolításában voltunk érdekeltek. Az év leginkább várt hazai rendezésű eseményére 2014. november 2-án került sor, ami nem más volt, mint az V. SuperCross sorozat második futamának, az Eddekor – Ózd Kupának a megrendezése. A verseny sikerességét jól tükrözi, hogy az indulói létszám most is gyarapodott, ami jelen esetben azt jelentette, hogy a tavalyi versenyen 127 versenyző állt rajthoz a Városi Stadionban megrendezett versenyen. Külön öröm volt számunkra, hogy a tavalyi belga győztes és szlovák versenyzők mellett lengyel bringások is részt vettek az eseményen.  A versenyek mellett jelen voltunk a város által rendezett eseményeken, így augusztus 20-án ügyességi versenyben segédkeztünk, majd októberben az Autómentes Napon vettünk részt.

2009. augusztusától működik saját honlapunk, ami ez idő alatt 54ezer letöltést eredményezett.

Az egyesület eredményeiről, tagjairól és mindennapi életével kapcsolatos dolgokról a www.ozdike.hu webcímen tájékozódhat.

A weblapunkon kívül több helyen is megjelennek eredményeink. Több beszámoló olvasható az írott sajtóban. Az Észak-Magyarország napilapban, a helyi Ózdi Körképben, de megtalálhatóak voltunk már a hazai kerékpáros magazinok a BikeMag és a Velo.hu hasábjain is. Emellett a világhálón is olvashatóak eredményeink. Pl. velo.hu, bringahirado.hu, bikemag.hu, mozgasvilag.hu, boon.hu stb.

2015-ben kiemelt céljaink között szerepelnek

 • A hazai hegyikerékpáros és országúti Országos Bajnokságokon és Magyar Kupákon való eredményes szereplés.
 • Magyarország legrangosabb maraton sorozatában a Top Maratonban való részvétel.
 • A VI. SuperCross sorozatban való eredményes szereplés, amelynek 2. futamát egyesületünk rendezi.
 • Az egyesület utánpótlás versenyezői létszámának bővítése.
 • A jelenlegi versenyzők versenyeztetési feltételeinek biztos megteremtése.
 • Külföldi versenyeken való részvétel.
 • A fejlődéshez szükséges eszközök beszerzése. 
 • Saját sportesemény megszervezése és lebonyolítása. (Borsod Bajnoka MTB verseny és VI. SuperCross sorozat 2. futama)
 • Támogatóinkkal szeretnénk olyan kapcsolatot kialakítani, amely hosszú távon is eredményes közös munkát tesz lehetővé

Miért a kerékpársportot válassza?

A kerékpározás ma világszerte a reneszánszát éli és a kerékpáros viadalok által egyre népszerűbb maga a sportág is, ugyanis a sajátossága révén a versenyek és az edzések a nagyközönség előtt zajlanak. Ezáltal a kerékpársport jó reklámhordozó, hiszen a kerékpárosok ruházatán és az őket versenyekre szállító gépjárműveken elhelyezett reklámfeliratokat az utca embere anélkül láthatja, hogy belépőt váltott volna valamilyen sportrendezvényre (stadion, uszoda, sportcsarnok).

Kérjük, legyen partnerünk, és tekintse át ajánlatunkat, segítsen a térség fiataljainak a kerékpáros versenysport és szabadidősport megismerésében. Támogatását az egyesület tagjainak felkészítésére és versenyeztetésére, sporteszközeinek fejlesztésére (ruházat, védőeszközök stb.), valamint rendezvényeink lebonyolítására használjuk fel.

Ózdi Kerékpáros Egyesület együttműködési ajánlatai

1. Alap csomag:

Az Ózdi Kerékpáros Egyesület belépő szintű együttműködési ajánlata.

Amit kínálunk:

 • az alapcsomagban való részvétel egy éven keresztül
 • egy darab 100×100 pixeles kép a partnerek oldalon
 • egy darab link a weboldalunkon a „partnerek” oldalon
 • évente egy alkalommal beszámoló az egyesület honlapján, facebook oldalán, melyben kitérünk a céggel kialakult kapcsolatra, itt rövid lehetőség nyílik a bemutatkozásra és a megismertetésre
 • a kapcsolat prezentálása az egyesület taggyűlésén, évente egy alkalom
 • vállaljuk, hogy tagjainkat felkészítjük a vállalkozás információiról és az esetleges érdeklődéseket továbbítjuk
 • részvételi lehetőség az egyesület rendezvényein, (évente két alkalommal túra, legalább egy saját rendezésű verseny, taggyűlés,) ezeken bemutatkozási lehetőséget biztosítunk
 • évente két jelentés készítése a cég felé, melyben részletezzük az egyesület tevékenységét, eredményeit, további céljait

Amit kérünk:

 • évente egy beszámoló a partnerségről
 • ha van a vállalatnak weboldala, egy az egyesület weboldalára mutató link elhelyezése
 • jó hírnevünk további öregbítése
 • mindössze havi ……… Ft támogatási díj átutalása

Feltételek

 • Egy éves szerződés aláírása, ami biztosítja az alapcsomagban való részvételt és az egy év letelte után kedvezményes Partneri csomagba való átlépést. Amennyiben nem kíván a cég a továbbiakban együttműködni, akkor lehetőség van a szerződés felbontására az alapcsomag lejárata után.

Ha a vállalt nem kíván az alap csomag lejárata után együttműködni és a partneri vagy magasabb fokozatra váltani, akkor további egy évig nem vehet részt az alapcsomagban.

2. Partneri csomag

Amit kínálunk, az alapcsomagon felül:

 • egy darab maximum 100 pixel széles és 50 pixel magas terület az egyesületi weboldal alján
 • egy darab link az egyesületi weboldal alján
 • évente 1 darab beszámoló feltüntetésének lehetősége a főoldalon hírként, melyben részletezni lehet a vállalatot, termékeket, szolgáltatásokat, árakat
 • az egyesület rendezvényein, a partneri falon való feltüntetés A4-es méretben

Amit kérünk:

 • évente egy beszámoló a partnerségről
 • ha van a vállalatnak weboldala, egy az egyesület weboldalára mutató link elhelyezése
 • jó hírnevünk további öregbítése
 • mindössze a havi ………..Ft támogatási díj átutalása

Feltételek:

 • partneri szerződés aláírása

3. Kiemelt csomag 

 Amit kínálunk, a partneri csomagon felül:

 • 12x8cm–es hely a mezen
 • A2-es méretű logó elhelyezése a csapatsátoron
 • a holt szezon miatt a január-februári hónap ingyenes
 • egy maximum 130 pixel széles és maximum 160 pixel magas kép elhelyezése az egyesületi weboldalon a támogatók között (minden oldalon látható)
 • egy darab link elhelyezése a kép alatt a támogatók között
 • az egyesület rendezvényein, a támogatói falon való feltüntetés A3 méretben
 • évente 2 darab beszámoló feltüntetésének lehetősége a főoldalon hírként, melyben részletezni lehet a vállalatot, termékeket, szolgáltatásokat, árakat
 • lehetőség az egyesületi tagok kerékpárjain matrica elhelyezésére

Amit kérünk:

 • évente egy beszámoló a partnerségről
 • ha van a vállalatnak weboldala, egy az egyesület weboldalára mutató link elhelyezése
 • jó hírnevünk további öregbítése
 • mindössze havi …………. Ft támogatási díj átutalása

Feltételek:

 • kiemelt szerződés aláírása

4. Banner csomag

Amit kínálunk, a kiemelt csomagon felül:

 • egy hirdetési banner elhelyezése az egyesületi weboldal főoldalán, amely tartalmazza cég kiemelt termékeit szolgáltatásait, árakkal, maximum 130 pixel széles és 160 pixel magas területen, maximum 3 termék reklámozása lehetséges
 • a banner minőségi színvonalon való elkészítése az egyesület által
 • a banner tartalma évi 4 alkalommal módosítható, maximum 12 termék egy évben
 • a holt szezon miatt a január-februári hónap ingyenes
 • 15x13cm–es hely a mezen
 • A1-es méretű logó elhelyezése a csapatsátoron
 • az egyesület rendezvényein, a támogatói falon való feltüntetés A2 méretben
 • évente 4 darab beszámoló feltüntetésének lehetősége a főoldalon hírként, melyben részletezni lehet a vállalatot, termékeket, szolgáltatásokat, árakat
 • szórólapok, marketing termékek osztása a célközönségnek

Amit kérünk:

 • évente egy beszámoló a partnerségről
 • ha van a vállalatnak weboldala, egy az egyesület weboldalára mutató link elhelyezése
 • jó hírnevünk további öregbítése
 • mindössze havi ……………..Ft támogatási díj átutalása

Feltételek:

 • banner szerződés aláírása

 5. Természetbeni támogatások megnevezése

 1. Egyesületi ruházat készítetése (mezek, melegítők stb.)
 2. Edzőtábor, vagy saját rendezvény helyszínének biztosítása
 3. Szálláshely biztosítása meghívottak részére
 4. Étkezés biztosítása: egyének és csoportok részére
 5. A rendezvény lógójával ellátott póló készítetése
 6. Sajtómegjelenés, reklámfelület biztosítása
 7. Nyomdai tevékenység
 8. Egyéb

A természetbeni támogatóknak a támogatás pénzben kifejezett összege alapján a fenti kategóriáknak megfelelően biztosítunk megjelenési lehetőséget.

 

Köszönettel,

 

Frölich Tamás

ÓKE elnök

 

Share Button