EthicSport – Gömör Kupa

Május 20-án második alkalommal rendezte meg a  Team3K vagyis a Kazincbarcikai Kerékpáros Klub csapata az EthicSport – Gömör Kupát, amely ezúttal is egyéni indítású országúti időfutam volt. A táv és az útvonal nem változott tavaly óta, így a Ragály és Serényfalva között kijelölt 31km-es pályán ismét  jót „szenvedhettek” a benevezett versenyzők. 🙂

 

Akik már jártak ezen a versenyen vagy vidéken, azok jól tudják, hogy a futam a hazai versenyek közül az egyik legszebb környezetben zajlik, nem mellesleg a nemrégiben felújított aszfaltcsík kiváló pályát biztosít az országútisok számára. Mivel Ózdhoz közeli a verseny, ezért egyesületünk tagjai is szép számmal, pontosabban hat fővel álltak rajthoz, ahol az alábbi eredményeket érték el.

Elit felnőtt:

Korbély Csaba 6. hely

Lórencz „Szúnyog” Péter 9. hely

Frölich Tamás 10. hely

Gyárfás Gergely 12. hely

U23:

Molnár Péter 3. hely

Master2:

Fehér Gábor 11.hely

Szintén ezen a napon rendezte meg az ózdi Teknőc Futó Klub a nagy hagyományoknak örvendő hegyi futóversenyét, ahol egyesületünk néhány tagja kerékpáros kísérettel biztosította a pályát, illetve egy tagunk Vitális István a 11km-es táv mezőnyében a 6. helyezést érte el.

Share Button

Leave a comment