II. Ózdi Triatlon verseny – Ózd

Szeptember 9-én egyesületünk társrendezésében került lebonyolításra a II. Ózdi Triatlon verseny, amely az elmúlt évtől eltérően ezúttal a Városi Strandfürdő helyszínén várta az indulni vágyó sportolókat.

Pityikusz dobogó 2. fokán

A verseny sikerességét jól bizonyítja, hogy ezúttal is több mint 130 versenyző adta le nevezését a különböző távokra. Az úszásra a már előzőekben említett strand 33,1/3-os medencéjében került sor, majd ezután a Csónakázó-tó körül kialakított 1km-es körön kellett futniuk a versenyzőknek, amit végül a belvárosban kijelölt bringás pályán zártak.

A délelőtt folyamán az utánpótlás korcsoportok és a váltók versenyeire került sor, majd délutáni zárásként jött az igazán kemény verseny, ahol az elitek és az amatőrök versenghettek egymással.

A versenyen egyesületünk versenyzői is rajthoz álltak és itt sem vallottak szégyent és a 7. korcsoport elitek versenyében Kovács Istvánnak köszönhetően ezüst érmet szereztünk. Az amatőrök között szintén a 7-es korcsoportban Korbély Csaba a 3. helyen ért célba. A 8-as korcsoportban Fehér Gábor 4.-ként zárta a versenyt. A váltó verseny sportegyesületek közötti kategóriájában egyesületünk csapata hozta el győzelmet.

Share Button

Leave a comment