LOcarGO Veszprém Cross – III. SuperCross sorozat – Veszprém

A mai napon egy újonnan debütáló helyszínen Veszprémben folytatódott a 2010-ben életre hívott SuperCross sorozat. A Ózdtól 300km-re fekvő dunántúli városban összesen 115 cross-os gyűlt össze, hogy harcba szálljanak a LOcarGO díjaiért. 

(fotó: Enyedi Ferenc)

A mai napon egyesületünk négy versenyzője a III. SuperCross sorozat 3. futamán a LOcarGo Veszpém crosson szerepelt, ahol a képen látható Peták Levente krétai kitérője után első hazai versenyén az elit felnőtt mezőnyben a kiváló 6. helyezést szerezte meg.

Levente idei első hazai szereplésén (fotó: Enyedi Ferenc)

A master1-es mezőnyben Kovács „Pityikusz” István egészen a utolsó előtti körig tartotta magát a 2. helyen, ám első kerék defekt miatt visszacsúszott a 6. helyre, így számára elúszott a dobogó és vele együtt a 2. helyért járó fűnyíró. 🙂

Pityikusz itt még a saját kerekével haladt (fotó: Enyedi Ferenc)

Szintén a master1-es mezőnyben harcolt még Frölich Tamás és Lórencz „Szúnyog” Péter. Tamás a rajtot követő első csiki-csukis részben kicsit beragadt a mezőnybe, majd a homokágyas szekcióban egy előtte megálló versenyzőnek köszönhetően közelebbről is szemrevételezte a homok mélységét, majd a bringára visszaülve folyamatosan zárkózott fel egészen a 4. helyig. Szúnyog „lepke” súlyának kevésbé kedvezett az igencsak rázós pálya, így ő a 13. helyen zárta a versenyt! Jövőhéten Salgótarjánban a Karancs Kupával folytatódik a SuperCross sorozat, ahol remélhetőleg több ÓKE versenyző is rajthoz áll.

A szervezők egy kamiont is beleépítettek a pályába (a képen F.T.) 🙂 (fotó: Enyedi Ferenc)

Szunyi a raklaplépcsőn (fotó: Enyedi Ferenc)

Hivatalos versenybeszámoló itt!

SteveStudio videója:

Share Button

Leave a comment