Megvan az év első mountis sikere!

A mai napon egyesületünk oszlopos tagja és versenyzője Peták Levente a Kanári-sziegetek második legnagyobb szigetén Fuerteventuran állt rajthoz egy 45km-es mountain bike maratonon és érte el dobogós 3. helyezést, ami az idei év első hegyikerékpáros sikerét jelenti egyesületünknek! Levente immáron második alkalommal tartózkodik a szigeten, ahol kerékpáros túravezetőként keresi a betevőre valót. 🙂 Alábbiakban az ő rövid beszámolóját olvashatjátok, ám hamarosan bővebben megismerhetitek őt és mindennapjait.

A spanyol dobogón is jól mutat az ÓKE mez 🙂

Sziasztok!

A mai napon volt szerencsém Fuerteventura-n egy 45km-es MTB maratonon indulni, ami 900m szintet tartalmazott. A mezőnyt 250-300-ra saccoltam, de kérdéseimre nem tudtam kapni választ, mert szinte mindenki csak spanyolul beszélt. A versenyt 1:29 óra alatt teljesítettem 181-es átlag pulzussal, ami abszolút 9. és Elit kategória 3. helyre volt elég.
Ahogy a mezeket elnéztem az embereken, főleg a Kanári-szigetekről jöttek. Jó érzés volt egy kicsit újra versenyezni, valamint egy más ország által rendezett versenyen részt venni.

Levi

Share Button

Leave a comment