Mlynky Maraton, Szlovákia

Egyesületünk versenyzői a mai napon az itthon főleg a síelők körében jól ismert, Ózd-tól 110km-re található Mlnyky-Biele vody-ban álltak rajthoz a 4. Mlynky MTB Maratonon. A rendezők ezúttal is egy nívós hotel mellett alakították ki a rajt-cél területet, ahol rajt előtt reggeli!, majd a célba érkezést követően ebéd és egy korsó sör vagy kóla fogadta az indulókat.

Ezen a versenyen is két táv közül lehetett választani, ahol a rövidebb 34km a hosszabb 61km és 1790m szintet tartalmazott. Kovács „Pityikusz” István, Farkas Attila és Frölich Tamás is a hosszabb távot favorizálta, ahol a következő helyezések születtek:
Pityikusz 6., Tamás 7., Attila pedig a 8. helyen zárta a versenyt. A történethez hozzá tartozik, hogy az utolsó 15km-en belül Tamás és Pityikusz is kapott egy-egy defektet, ám ettől függetlenül ismét együtt érkeztek a célba! 🙂 Attila 3-4 perc hátránnyal követte őket, így ő Top10-es eredményt ért el! Az ÓKE versenyzői mellett több magyar résztvevő is indult a versenyen, ahol a 40 feletti kategóriában a Meridás Kis Józsi dobogóra is állhatott!

Tamás és István ismét együtt haladtak

Kiváló minőségű pálya

Videó a versenyről:

Share Button

Leave a comment